Harhaanjohtava otsikko, tarkoituksella kirjoitettu. Oikeasti olen lomalla vielä, tämä viikko ja osa ens viikostakin on lomaa.
Mutta.......
Otinpa taas kerran opiskelijan ohjattavakseni, erikoisammattitutkintolainen,( olen itse käynyt saman erikoisammattitutkinnon ).
voi herranjeesus ja kaikki sen veljet sun muut sukulaiset päälle, puhelin on soinut tiuhaan tahtiin opiskelijan asioiden tiimoilta, sähköposti tulvii mitä erilaisimpia sähköposteja, kun aika ei ole riittänyt poistaa niitä.
No, itse otin ohjattavan, kyllä, myönnettäköön, mutta ongelman ydin on siinä että opiskelija on varsin haasteellinen ohjattava, en tarkentele sitä tässä kohtaa millälailla haasteellinen, jotta ei mennä henkilökohtaisuuksiin julkisessa tekstissä.
No, anyway, useampi ilta ja tämän päivän osalle jokunen puhelinsoitto tämän em. henkilön osalta,ja totesin miehelleni että nyt riitti.
Vuosiloma lomana ja työt tehdään töissä.
 Minun ammatissani ei auttaisi hirveästi töitä kotiin kantaa, ala on sellainen että loppuunpalamisen vaara on suuri, työn kiireinen ja vaativa luonne sen tekevät. Jos olkoot että tässä ammatissa on paljon hyviä puolia, vapautta ja vaihtelua sopivassa suhteessa.
En todellakaan ole ihminen joka istuu 7-16 samassa paikassa , vaan tykkään siitä että työssä on liikkuvuutta ja vaihtelua.

No, nyt pidän lomaa sillai kunnolla ja työasiat saa jäädä JUST NYT !

Laihdutusprojekti etenee, vaikka montaa päivää sitä ei tällä erää ole vielä kestänyt, niin kummasti sen olossaan tuntee, hedelmien ja kasvisten syöminen sekä runsas veden juominen pistää nesteet liikkeelle ja veskissä saa juosta yhtenään.
Olen aika toiveikas siinä että saisin sen vähintään 6 kiloa pois, aina parempi jos kahdeksan, mutta koitan ottaa kuitenkin maltillisesti.
Vaarana kun on se että jos syö liian vähän, elimistö alkaa käydä säästöliekillä, ja paino ei putoakaan toivotulla tavalla.
Sauvakävely on tehostanut kummasti tuota painonpudotusprojektia, ja muutenkin piristänyt mieltä ja kroppaakin.
Suorastaan nautinto nakata sauvat käteen ja menoksi, vaikka metsään.
Ja siksikin koitan pitää kiinni noista sauvalenkeistä että maaliskuussa on kuntoutus jossa thdään kävelytestit ym. asiaankuuluvat jutut. Eipä olisi sitten niin rapakuntoinen kun kuntoutusjakso alkaa.
Joopa joo, arvaan mitä joku voi ajatella, eikös kuntoutukseen mennä kuntoutumaan ?
No kyllä juu, mutta olin jo yhdellä jaksolla jossa asetettiin tietyt tavoitteet seuraavalle jaksolle.
Laihdutuksesta sen verran vielä että kumman vähän on makeanhammasta kolottanut, normaalisti kun ahdan suklaalevyn suunniilleen yhdellä istumalla. Ihme että paino on edes näissä nykyisissä lukemissa. Tosin viime talven lähes 12 kg:n pudotus ei mennyt hukkaan, paino ei paljon ole noussut siitä mihin  silloin jäi.
 Ja mikä parasta , aina välillä voi herkutellakin ja tiukentaa otetta seuraavana päivänä. Pidänkin kerran viikossa karkki tai muun herkuttelupäivän ja sitten seuraavana päivänä tiukennan otetta.
Lopputulos, ei morkkista eikä huonoa omaatuntoa, vaan hyvä olo, kun osaa ja muistaa itse vetää rajat syömiselleen.
Sauvalenkille lähdössä, taas kerran, ja sitten voikin ottaa kutimen käsiinsä ja vahdata telkkaria, jos sieltä mitä tänään tulee, näkee sitten. Samalla tyttärenpojan villapaitaa tulee tehtyä pitkän matkaa.
No tulipa tämäkin päivitettyä......