Väkisin tässä itsesääli valtaa mieltä, olen vuosisadan flunssassa15_1_58.gif.
Olo on aivan järisyttävän kamala, tai kamala, eli ryvenpä itsesäälini pikkuisessa pesässä ja odotan päivää parempaa jolloin tauti on ohitse.Räkää vois lähtee vaikka myymään tän kaupungin torille mutta kun en jaksa4_2_5v.gif. Eikä sitä sen puoleen kukaan ostaisi, kun tää tauti jyllää pitkin kaupunkia, työkavereilta kuulin.

Puuhaa olis paljon, kun tyttärenpojan synttärilahjaa pitäis väsäillä, selvinnee joskus myöhemmin mitä olen tekemässä. Tai nyt se on suunniteluasteella vielä, mutta valmistuu siihen kun nuori mies täyttää kokonaista 3 vuotta. Niin ja autoja pitää muistaa hakea synttärisankarille, ovat niin in-juttu tuolle pojalle ettei hyvä tosikaan.

Ensi viikolla toivon mukaan on tauti taltutettu ja jaksaa jo jotakin, hiihtolomaviikko sentäs ja halua ois tehdä kaikenlaista vaan jaksamista ei oo.
Eilen jo mietin auttasko sauna,viina ja terva, vai mikä lie. Tämä lähihoitaja on lääkinnyt itseään mitä erilaisimmilla rohdoilla ja tulin siihen tulokseen että mummon konstit; musta viinimarjamehu, ja kuumelääke, ja lepo, sillä sitä oloa saa helpottaa.Ja se toimii, uskokaa vaan.
Muutaman päivän olen pohtinut voiko ihmisen kurkkuu kasvaa kaktus, ainakin niin karhealta ja kurjalta tuntuu. Äänikin tulee välillä vähän niinkuin ei tulisikaan, jostain maan alta.
Miten sitten kaktuksen kasvaminen ihmisen kurkkuun on mahdollista, ota siitä sitten selvää, se taitaa nyt vaan tuntua siltä.

Eniten tässä ottaa nuppiin se että ei pääse edes lenkille nyt, ilmatkin kun ovat kohtuulliset, onneksi ne pakkaset meni.
Parasta vain uskoa että ei ole lenkille menemistä tässä kunnossa ei.
Sohva vetää puoleensa, ja uni, ja kaikki hyvä, oikeeta lohtusyömistä, hyvästi dieetti toistaiseksi.

Tämän päivän pelastus; sähköpostiin tuli kuvia pikkuneidistä, ikää on nyt päivää vaille viikko, ihana pieni ihminen.

Niinpä Ruusaliina koittaa parannella itseään, ja kirjaimellisesti kaatuu takaisin sohvanurkkaan odottamaan aviomiehen tekemää hyvää ruokaa, joka tällä hetkellä maistuu puulta, mutta se ei ole miehen vika, vaan taudin viemän maku aisitini.
Ätshiiii36_11_1.gif.